sunnuntai 7. lokakuuta 2012

kaunista ja rumaa

Aasi hankki ensi kevääksi jotain kaunista: erinäköisiä tulppaanin sipuleita, ukkolaukan- ja sinilaukan sipuleita sekä lisää krookuksia. Lauantain aasi sitten vietti ahkeroiden näitä maahan. Toivottavasti sateen alkavat jo viimein loppumaan ja ilma viilenisi...



Sitten rumaa, kukkapenkit näyttävät kamalilta. Nurmikko litsahtelee jalan alla sateiden määrästä: Savea, rapaa ja kuraa tulvii joka paikasta. Kukat näyttävät mädäntyneen pystyyn. Viime vuoden sipulit ovat varmaan mädäntyneet maan poveen. Pimeää.








Mutta lumia (jotka onneksi peittävät kaiken ravan alleen) odotellessa aasi hankki itselleen vielä yhden projektin lisää. Aasilla olisi tarkoitus kaivaa tuo suihkulähdeallas tuohon kohtia, eli jos hyvin käy niin ensi kesänä aasilla on soliseva kukkamaa :) mutta jotta tuon altaan jollain jumalan konstilla saapi tuohon kohtia mahdutettua, joutuvat perennat hieman muuttamaan paikkaansa. Eli yksi päänsärky lisää. Noiden siirrettävien lisäksi kun olisi muutama uusi tulokaskin, Aasi hassahti jälleen kerran alennusmyynneissä käydessään... Kesään jää sitten kaiken teknisen puolen toteutus, vesi kun ei siellä altaassa ihan tahdonvoimalla solise.. eli lapio kouraan ja kuraa lappaamaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti