tiistai 18. elokuuta 2015

sekamelska

Aasi pääsi tänä kesänä kokeilemaan Vaari-aasin tekemää uutta kasvihuonetta. Seuraavaa kasvukautta silmällä pitäen aasin pitää nyt muistaa että pienikin kasvaa, eli tilaa pitää jättää. Nyt kasvihuone pullisteli ahtaana ja hoitaminen oli hieman hankalaa. Kasvien ollessa ihan toisissaan kiinni jäi joku tomaatti tahi kurkkuressukka ilman vettä epähuomiossa. Mutta aasi opettelee...osan kasveista aasi onkin jo kylmästi hävittänyt. Pensastomaatit kasvoivatkin myös korkeutta ja kaatuivat ja katkesivat. Kirvat löysivät tiensä sisään ja niitä vastaan aasi käy nyt raivoisaa taistelua, yrittäen pelastaa verenpisarat jotka olisi tarkoitus nyt koetalvettaa. Aasi rakastui näihin! ❤❤❤❤

Aasi pyysi vielä aasi-vaaria tekemään muutaman hyllyn ja pöydän, nyt on kalustuskin kohdillaan. Aasi oli riemuissaan ja maalasi vielä kalusteet valkoisella.


Nyt pitäisi istutella verenpisarat hieman isompiin ruukkuihin jotta selviävät talven yli kokonaan kuivumatta. Suurissa ruukuissa kosteus säilyy paremmin isomman multatilan ansiosta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti